TeSzedd: Harkányban többrétűvé és kiemeltté tették az akciót

Helyi - szerző: KT

Ötödik alkalommal rendezik meg a TeSzedd akciót, amikor az ország megannyi településén a helyiek összefogva tisztítják meg köztereiket. Harkányban az idei megmozdulást a Magyar Turizmus Zrt. fogta össze, aki vasárnapra hívta össze a közösséget.

 

 

A Magyar Turizmus Zrt. Harkány és a főváros mellett csak hét városban karolta fel a rendezvényt, ahol így az egyéni és csoportos önkéntesek is mentesülnek a külön regisztráció alól. Az országosan május 15. és 17. között tartott aktivitás célja, hogy a résztvevők felhívják a közterületek tisztaságára, tisztán tartására a figyelmet. A Magyar Turizmus Zrt.

 

ezen felül megfogalmazott koncepciója,

 

hogy a turizmus szakma figyelmét is felhívja a fogadóterületek tisztaságának fontosságára – tájékoztatta lapunkat a szervezet Társasági Kommunikációs és Protokoll Irodája.

 

Az MT Zrt. igazgatói és munkatársai több vidéki helyszínen csatlakoznak az akció önkénteseihez, Harkányban vendégünk a Dél-Dunántúli Regionális Marketing Igazgatóság igazgatója, Hegyi Zsuzsanna lesz, aki a Zsigmondy sétány megtisztításában segít.

 

A szervezők várják mindazon személyek jelentkezését, akik részt kívánnak venni a kezdeményezésben. Helyszín a Zsigmondy sétány ősparkja, a résztvevők vasárnap 17 órakor találkoznak a sétány elején, a kórháznál.