Felére csökkentette árait a strandfürdő

Helyi - szerző: KT

Csökkentette árait a harkányi strandfürdő. Az akció határozatlan ideig, csak a Lepke medence használatba vételéig tart, aminek lehetséges dátumát is megjelölte a fürdővállalat főigazgatója.

 

 

Csendben csökkentette belépőjegyeinek árát a strandfürdő. A Harkányi Turisztikai Egyesület tagjai számára kedden küldött belső körlevelet, amiben május 26-i akciókezdésről számol be. A strandi belépőkért az eredeti ár felét kérik, az engedmény miatt pedig a strandról a gyógyfürdőbe szóló átlépőjegyek ára is megváltozott: a felnőtt 2100, míg a kedvezményes átlépő jegy 1700 forintba kerül. A 14 órától váltható délutános gyógyfürdő jegyéért 1400 forintot kérnek.

 

Hegyi Ákos, a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő Zrt. vezérigazgatója elmondta: az árengedmény oka a strandi rész szolgáltatásainak csökkenése, ennek megfelelően az akció csak a Lepke medence felújítása alatt él. A főigazgató döntését a vendégek elvárásával és a reális ár-érték arány figyelembe vételével indokolta.

 

Az első fürdőző várhatóan június 27-én, nem sokkal a felújítási munkálatok tervezett 15-ei befejezése után, a szükséges egészségügyi engedélyek kiadását követően csobbanhat a medencében.

 

A strandra érkezők jelenleg a sportmedencét illetve a hármas számú – korábban félig fedett – meleg vizes medencét vehetik igénybe, míg a gyermekek a nemrég felújított gyerekmedencében érezhetik biztonságban és hűsben magukat.