A megújult szaunák élvezetes használatában is segítenek

Helyi - szerző: HH

A fürdő saját bevételeinek visszaforgatására tett elkötelezettséget – mondta Hegyi Ákos. A vezérigazgató a két megújított szauna keddi átadásakor az elmúlt időszak hasonló beruházásairól is beszámolt.

 

 

Tavasz óta mindig a legaktuálisabb helyen próbáltunk meg egy-egy beruházást eszközölni – mondta a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő Zrt. vezérigazgatója. Mint felidézte, tavasszal a wellness-részleg, majd a külső mosdók felújításával kezdték a bevételek hasznosítását, míg eljutottak az idei év egyik legnagyobb lépéséhez, a Lepke medence felújításához. Saját forrásból lecseréltük az elektroterápiás részleg teljes eszközparkját – ismertette a vezérigazgató, egyebek mellett munkaruha és egyéb eszközvásárlásra is kitérve.

 

A legutóbbi ütemezett karbantartási-javítási munkálat az élményfürdő két szaunáját érintette, mely során azok teljesen megújultak. Hegyi Ákos ismertette: az előterek felújítása mellett az egyik szauna méretében is változott, bővült a befogadóképessége, ami a szaunaceremóniákra mutatkozó, egyre növekvő igényt elégíti ki. Az igazgató hangsúlyozta: a szervezett, hétvégenként két alkalommal tartott ceremónián a vendégeket szakember segíti a szaunák helyes és élvezetes használatában.

 

Tartják az ütemtervet

 

Januárban a tangentorkádakat cseréljük le – mondta a Harkányi Gyógyfürdő igazgatója, megjegyezve, a bevételüket érintő fejlesztés részeként hamarosan a csúszdapark építése következik.

 

Mint mondta, a terveztetési fázisban tartó projekt jelenleg is a korábban eltervezett ütemben zajlik. Legutóbb a gépészeti terveken módosítottunk kicsit, mert úgy gondoljuk, hogy több időt és energiát kell fektetni egy üzemeltetést olcsóbbá tevő technikai megoldás kidolgozásába – részletezte.

 

Hozzátette: január közepén írjuk ki a pályázatot a kivitelezésre, márciusban – ha az idő is engedi – elindul a kivitelezés, az iskolai szünet kezdetére pedig már működőképes, vagy ahhoz közei állapotban kell lennie. Emellett a Muslinca sorhoz is szeretnénk saját beruházásokat csatolni, tervezzük a beléptetőrendszer kiépítését és a munkaidő-nyilvántartás modernizálását is, és még sorolhatnám a sajáterős beruházásokat.