Lezárult az Év fürdője szavazás

Életmód - szerző: KT

Az év fürdője, Az év feltörekvő fürdője és A helyiek kedvenc fürdője – e három kategóriában mérettette meg magát az ország közel 200 fürdője. Harkány az Év Fürdője kategóriában indult az idei szavazáson, a tavalyihoz képest előrelépve.

 

 

Az országos összesítésben hatodik, míg a megyei szinten az első helyet szerezte meg városunk fürdője. Baranyában az Orfű Aquapark a második, a Thermal Spa Siklós pedig a harmadik helyen végzett, ők más-más kategóriában, a helyiek kedvence és az év feltörekvője címér indultak. Sellye (helyiek kedvenceként) Baranya hatodik helyére szorult vissza.

 

A megmérettetést idén második alkalommal rendezték meg. Az országos összesítésben tavaly a 9. helyen végeztünk, most jóval nagyobb szavazatszám mellett a hatodik helyet szereztük meg. Bükfürdő a tizedik, Hévíz a nyolcadik helyre szorult vissza a május 1-től augusztus 31-ig beérkező összesen 190 ezer szavazat alapján.

 

Az év fürdője a Miskolctapolca Barlangfürdő lett. A helyiek kedvencévé Orfűt választották, az év feltörekvő fürdője címet pedig Mórahalom tudhatja magáénak.