Belépő: nincs külön csúszdajegy és lesznek harkányi kedvezmények is

Helyi - szerző: HH

Nem marad el a téli háromszáz forintos akció és féláron lesz a teljes árú belépőjegy is a harkányiak számára. A kedvezményekről legutóbbi ülésén döntött a város képviselő-testülete.

 

 

Február elseje és április 28-a között a korábbi években megszokottakhoz hasonló feltételekkel, 300 forintért látogathatják a fürdőt a harkányiak. A kedvezményes belépőt lakcímkártájuk felmutatásával kérhetik az állandó helyi lakosok. A fürdő és az önkormányzat között létrejövő megállapodás értelmében a kedvezményes időszak alatt a belépő árát az önkormányzat egészíti ki 300 ezer forintos keret erejéig.

 

A képviselő-testület szintén a harkányi állandó lakosok részére szavazta meg azt a fürdőigazolvánnyal igénybe vehető 50 százalékos belépési kedvezményt, amit a gyógy- és strandfürdőben egyaránt igénybe lehet venni. Korábban ennek a kedvezményes időszaknak is meg volt határozva a lejárata, de a normál árú jegy vásárlására szóló kedvezmény ezúttal visszavonásig érvényes.

 

Dr. Markovics Boglárka, Harkány jegyzője közölte: a fürdővállalat bevonásával a későbbiekben azt is megvizsgálják, hogy a külön igazolvány kiállítása valóban szükséges-e, vagy a félárú kedvezmény igénybevételéhez – a téli belépőhöz hasonlóan – elegendő lenne-e a lakcímkártya felmutatása.

 

Megvannak a belépők árai is

 

A strandfürdőbe váltott teljes árú belépő idén 1990, míg a kedvezményes, diákoknak szóló jegy 1750 forint lesz. Nyári estéken, a nyitva tartás utolsó két órájára 750 forintért mehetünk strandolni. A csúszdára ebben az évben nem kell külön jegyet venni.

 

A gyógyfürdő teljes áron 2990, míg kedvezményesen – diákok és nyugdíjasok számára – 2200 forintért látogatható.