Lezárt kivezető utak: egy harkányi hotelben fogták el a körözöttet

Helyi - szerző: HH

Óriási készültségben voltak a Siklós RK rendőrei, a Harkányból kivezető főbb szakaszokon hajnal óta állították meg az autókat, a várost nagyrészt lezárták. Egy férfi lopott autóval jelent meg éjjel a határon, majd eltűnt.

 

Mint megtudtuk, az intézkedésre egy, a határátkelőn történt incidens miatt kerül sor. A történteket folyamatában követtük, mígnem a körözött férfit elfogták, az ellenőrző-áteresztő pontokat felszámolták. Nézze végig, hogy alakult a délelőtt Harkányban!

 

15:38


Nem sokkal 15 óra után egy harkányi hotelben elfogták a keresett férfit és átadták a körözést elrendelő szervnek.

 

14:32


 

A rendőrség megerősítette értesülésünket, miszerint az általa vezetett lopott jármű miatt keresnek egy személyt, mely azonos a korábban közzétett 42 éves Krenyiczki Csaba Lászlóval. Mint tudatták lapunkkal, a határon szolgálatot teljesítő rendőrök a határforgalom-ellenőrzési protokoll alapján jártak el. Az ellenőrzött személy önként elállt a határátlépési szándékától, vele szemben a rendőröknek intézkedési kötelezettségük nem volt. A férfi birtokában lévő és hátrahagyott gépjármű lopott mivoltára a rendőri intézkedés derített fényt, a járművet lefoglalták, és átadták a körözést kibocsájtó szervnek.

 

11:27


A Szekszárdi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki a 42 éves Krenyiczki Csaba László ellen, lopás miatt. Az üggyel kapcsolatban nem cáfolták legutóbbi értesülésünket.

 

 

09:28


Meg nem erősített információk szerit a keresett személy egy lopott autót akart átvinni a magyar-horvát határon, ám az elhibázott rendőri intézkedés során távozott a helyszínről. A jármű ottmaradt, a férfit keresik. A rendőrség egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a hírt.

 

08:32


A helyszínen fényképet is mutatnak a keresett személyről, aki 175 centi magas, barna bőrű, kopasz. Úgy vélik, gyalogosan menekül. Szélesebb körű lakossági segítséget nem kérnek. Részletekkel hamarosan frissül a cikk.