Tűzcsapra zuhant egy mikrobusz Túronynál

Baranya - szerző: HH

Baleset lassítja a forgalmat Túrony határában, ahol egy mikrobusz az árokba borult. A Pécs felől érkező járműben egy személy utazott, sérültről nem érkezett jelentés. Az autó a tűzcsapra zuhant. 

 

 

A tűzcsap nem sérült  9 óra magasságában történt balesetben, a műszaki mentés idején a forgalom korlátozására kell számítani.

 

A járás útjain hóátfúvás nehezíti a közlekedést. A hétfő hajnal óta tartó hószállingózás és heves széllökések miatt csak lassan, 50-60 kilométeres óránkénti sebességgel célszerű közlekedni. A kemény mínuszok miatt a lehullott hó nem olvad el, és ez az időjárás a hét közepéig kitart. A rendkívül rossz állapotban lévő utakon a néhány centis hóréteget nem lehet kotorni, ezért kellő körültekintéssel közlekedjen és csak akkor induljon útnak, ha az valóban feltétlenül szükséges!

 

Ha ön is lát hasonlót, keressen bennünket vagy írjon üzenetet a nap 24 órájában hívható 06/20/488-7900 telefonszámra és ha megvárja munkatársunkat, apró meglepetéssel hálálja meg az információt! Mentse el most a telefonszámot!