Itt vannak az elmúlt hét balesetei

Baranya - szerző: HH

Az elmúlt hét során megannyi baleset történt a megye útjain. Ezek egy része a havas időjárásnak tudható be, míg mások a figyelmetlenségnek. A rendőrség a szabályok betartására és fokozott körültekintésre kér mindenkit.

 

Nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel autózott, majd a havas úton megcsúszva fának ütközött egy tűzoltósági autó múlt hét hétfőn 9 óra 40 perckor az Kovácshida határában. A balesetben a vezető könnyebben megsérült. Nem sokkal az eset előtt egy mikrobusz borult az árokba Túronynál.

 

Egy forgalmi okból fékező autóbuszon esett el egy idős asszony szerdán 14 óra 45 perckor Pécsen, a Zsolnay Vilmos úton. A balesetben az utas könnyebben megsérült - összegezte a rendőrség.

 

Csütörtök este fél tízkor láthatósági mellény nélkül gyalogolt az út közepén egy férfi, akit egy személygépkocsi sodort el Nagydobszán. A balesetben a gyalogos könnyebben megsérült.

 

Péntek reggel Sásdon ütközött össze két autó, amikor nem adott elsőbbséget a védett úton érkező másik autónak egy gépkocsivezető. A balesetben a gépkocsivezető sérült könnyebben.

 

Péntek este 23 órakor  az 57-es főút és az 5701-es út kereszteződésében szenvedett balesetet egy gépkocsivezető. A baleset azért történt, mert a vezető későn észlelte a kereszteződést majd azon fékezés nélkül áthajtott, és a túloldalon az árokba csúszott. A gépkocsi utasa könnyű sérüléseket szenvedett.