A kézilabdások és a focisták is győzelemmel tértek haza

Életmód - szerző: HH

A kézisek folytatták veretlen menetelésüket hétvégén, míg a harkányi első csapat megszerezte harmadik gőzelmét a megye első osztályában és ezzel megindulhat felfelé a tabellán.

 

Hosszúhetényben vendégeskedtek pénteken a harkányi kézilabdások. A megye első osztályában játszó csapat 14:14-es félidő után magabiztos fölényre tett szert és 26:31 arányban múlta felül a házigazdát, ezzel őrizve meg veretlenségét a 12 mérkőzés óta tartó bajnokságon.

 

A Harkányfürdő SE Kézilabda szakosztályának felnőtt csapata továbbra is a tabella élén áll, a szintén magabiztos pontgyűjtő DÖKE Komló együttesét egy győzelemnyi előnnyel, 22 – 20 pontarányban megelőzve. A fiúk legközelebb március 18-án vasárnap, Szigetváron lépnek pályára.

 

A focisták is nagyot mentek

 

Két elhalasztott mérkőzés után szintén idegenben, Szederkényben szerepetek a focistáink. A vasárnap délután játszott, a bajnokság tavaszi szakaszának első mérkőzése Harkányi győzelemmel zárult. A megyei első osztály hatodik helyéről induló csapat a hetedikre esett vissza, amikor 0:1 arányban bizonyult gyengébbnek a változatlanul 14. helyen álló harkányi gárdánál. A győzelemhez Harai Huba 15. percében szerzett találata kellett.

 

Csapatunk 15 mérkőzéssel felzárkózott a pontversenyben őt megelőző, ám 14 játszmát háta mögött tudó Ócsárd és Bóly mellé, így mindhármuk 11-11 pontot jegyez. A következő időszak várakozása az, hogy a Harkány SE megindul-e felfelé a tabellán. A csapat következő mérkőzésére egy hetet kell várnunk, szombat délután Komlóra látogatnak, ahol a dobogóra készülő erős csapat ellenfelei lesznek.