Rajz- és fotopályázat

Helyi - szerző: KT

A Harkányi Kulturális és Sport Központ szervezésében kerül sor szeptember 1-15 között Harkányban a Mézeshetekre. Ebből az apropóból a fürdőváros intézménye rajz és fotópályázatot hirdet 4 éves kortól.

A pályázat témája: A méz és a mézeshetek

A rajz pályázaton való feltétel:
– Ha elmúltál 4 éves és nem vagy még 18, akkor küldj egy A/4 méretű rajzot, festményt vagy bármely technikával készült alkotást postán.

– Egyszerre egy alkotással nevezhetsz.
– A rajzod hátoldalára írd rá neved, életkorod, címed, és e-mail címed, szüleid telefonszámát.

Beküldési határidő: 2012.08.19.

Beküldési Cím: 7815 Harkány Kossuth u. 2. művelődési ház

Nevezési díj nincs.

A fotó pályázaton való részvétel:

– Ha elmúltál 10 éves akkor küldj egy olyan fotót, amely nem régebbi 2-3 évnél.
– Egy pályázó maximum 1 db – DIGITÁLIS képet küldhet be CD-n (a CD-t nem küldjük vissza, de megőrizzük egy évig és igény esetén személyesen átvehetők a harkányi művelődési házban). Sorozat vagy képriport esetén max 5 db képet küldhetsz. A kiállítási képek nagyításának költségét a rendező intézmény vállalja.
– A beküldött alkotások optimális felbontása: 300 DPI, A/4-es méret.

– A pályaművek file neve a következő adatokat tartalmazza ékezet nélküli betűkkel írva: a pályázó CSALADNEVE_KERESZTNEVE_Akeprovidcime JPG kiterjesztésben.
Beküldési határidő: 2012.08.19.

Beküldési Cím: 7815 Harkány Kossuth u. 2. művelődési ház

Nevezési díj nincs.
A pályázatot kiíró Harkányi Kulturális és Sportközpont fenntartja a jogot, hogy a pályázatra beküldött rajzokat, fotókat saját kiadványaiban, interneten illetve a termékkel kapcsolatos megjelenések esetén külön díjazás nélkül felhasználja, a szerzői jogait az eredményt hirdetést követően szabadon gyakorolja.

A kiválasztásra kerülő 15-15 (rajz és fotó) pályázatot a Harkány Város Intézményeinek munkatársaiból álló, 3 fős zsűri bírálja el 2012. augusztus 22-27. között.

Bírálási kategóriák: 4-6 éves korig, 7-10 éves korig, 11-14 éves korig, 14-18 éves korig, 19-korhatár nélkül,
Szólj mindenkinek, akit csak ismersz, hogy szavazzon a TE rajzodra az intézmény facebook oldalán 2012. augusztus 22-30. között.

Díjazás:

A zsűri és a közönségdíjas rajzok és fotók szeptember 1-15 között kiállításra kerülnek a harkányi Mézeshetek rendezvényen. A díjátadásra 2012 szeptember 1-én kerül sor a fesztivál nyitányán. A díjakat a diák Mézkirálynő adja át a Zsigmondy sétányon a program keretében. Rajz és fotó kategóriában 15-15 díjazottat részesítünk értékes tárgy és szolgáltatás nyereményben.