Nem találták meg az eltűnt bácsit

Baranya - szerző: SzR

Eltűnt személyt kerestek Drávacsehi mellett. Július elsején a Siklósi Rendőrkapitányság állománya Drávacsehi területén tartott kutatást egy eltűnt személyt keresve. A kutatás – melyhez komolyabb segítséget nem vettek igénybe – eredménytelenül zárult.

 

 

Polgárőrök és helyi lakosok is részt vettek a rendőrség irányítása alatt zajló kutatásban, mely alkalmával összesen 32 fő láncba verődve kereste az eltűnt személyt 11 órától 8 órán át. Robotrepülő vagy a polgárőrség sárkányrepülője a kutatásban nem vett részt, a segítséget és a nyilvánosságot a rendőrség a többek által jelzett lehetőség ellenére sem kérte. Az idős bácsit végül nem találták meg, a hatóságok irányítása alatt zajló kutatás teljesen eredménytelen lett. A részletekkel kapcsolatban kerestük a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságot, de cikkünk megjelenéséig – több óra alatt sem tudtak választ adni kérdéseinkre.

 

Mint megtudtuk, a június 30-án eltűnt 77 éves Kalányos Imre után kutattak. Az 1941-es születésű férfi 171-175 centi magas, vékony testalkatú. Kopaszodó, őszes hajú. Eltűnését június 30-án jelentették, ruházata akkor hosszú ujjú ingből, fekete vászonnadrágból és szandálból állt, valamint kopott, kékes színű munkáskabátot viselt, melynek mindét ujja le van vágva és barna-világos, terepmintás baseball-sapka volt rajta. Ha látta, vagy bármit tud róla, hívja a rendőrség 06/72/579-770 telefonszámát.