Kilencven csomagot csempészett a testében, az utolsók már a nyomozók kezébe pottyantak

Belföldi hírek - szerző: HH

Egy 20 éves brazil férfit csuktak be a rendőrök, aki kilencven kokainkapszulával a gyomrában érkezett Magyarországra Dél-Amerikából. A hotelszobájában néhányat már világra hozott egy mekis zacskóra, a maradékot a rendőröknek tolta ki.

 

 

A lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke körülbelül ötvenmillió forint. A húszéves férfi csütörtökön nyelte le a csomagokat, mielőtt Sao Paulóban felszállt egy repülőre.

 

A gyanús alakról a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Repülőtéri Igazgatósága értesítette a rendőröket, akik a férfit péntek délelőtt egy pestszentlőrinci hotelben lepték meg. A szoba átkutatásakor 50, fóliába csomagolt kábszeres kapszulát találtak, de a csempész elárulta, lesz az több is, csak várni kellene.

 

Az illemhely helyett kórházba vitték, ahol a CT-vizsgálat után a testéből további kapszulák jöttek ki a fényre, amikről az igazságügyi szakértő megállapította, hogy bizony azokban is kokain van. A nyomozók a férfit kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, az ügy folytatását rácsok mögött várja.