Négyen haltak meg hétvégén az utakon

Belföldi hírek - szerző: HH

A hétvége három napján országszerte legalább 121 sérüléssel járó balesethez hívtak rendőrt. Ezek közül három volt halálos kimenetelű 4 életet követelve. A rendőrség ezúttal is kevesebb, mindössze két halálos balesetről számolt be. 

 

Halálos baleset Szentendrén. Fotó: Cseke Csilla, MTI

 

A rendőrség a hétvégi statisztikák közzétételekor közölte: Magyarország területén 2019. április 26-án 0 órától 2019. április 28-án 24 óráig a rendőrök 121 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 2 halálos kimenetelű közlekedési balesetben két ember vesztette életét. Azt is állítják, hogy 34 baleset súlyos, 85 pedig könnyebb sérüléssel végződött.

 

A valóság azonban ismét mást mutat, ugyanis ez időszakban péntek délelőtt az M3-as autópálya Kisasszonytér pihenőjében autóbuszba rohant egy személygépkocsi. A család férfi és női tagja a helyszínen meghalt, négyéves gyerekük biztonsági gyermekülésben volt, túlélte a becsapódást.

 

Szombat délelőtt két autó ütközött frontálisan Szentendrén. Az egyik autó utasa a roncsok közé szorult, élettelenül találtak rá, de egyszer sikerült újraéleszteni.

 

Ugyancsak szombaton, de már délután lesodródott az útról egy személyautó Mocsa és Kocs között, a balesetben a 78 éves sofőr életét vesztette.