Fürdőfesztivál: a legkeményebb kritika, hogy a fellépők is kibeszélik a házigazdát

Helyi - szerző: HH

Az elmúlt évek legsikeresebb fürdőfesztiválját zárta Harkány – értékelte Zsadányi Zsolt. A Harkányi Gyógyfürdő igazgatóságának tagja kiemelte, a három nap során becslésük szerint legalább 23 ezer vendég lépte át a fürdő kapuját, mely háromezer fővel meghaladta a tavalyi esztendő rendezvényét.

 

A harkányiak a korábbi éveknél is nagyobb számban, 1.800-an vették át ingyenes belépőjüket, háromnapos bérletet pedig több mint ötszázan vásároltak. Napijegyből a három nap során 18.500 darabot adtak ki a pénztárak, ezek közül legerősebbnek a vasárnap bizonyult 7.150 eladott belépővel és összesen mintegy 9.000 belépő vendéggel – ismertette Zsadányi Zsolt. A megváltott jegyek számán túl a létszámra mutatva kiemelte, a hat éven aluli gyermekek is ingyen léphettek be.

 

A fellépők imádják a vendégszeretetünket és az itteni közönséget

 

A harkányi fesztiválok nem csak a vendégek számára emlékezetesek: a rendezvények lebonyolításának színvonala az elmúlt években jelentősen emelkedett, így a backstage eseményei, a catering és a szervezés gördülékenysége valamint a minőségi közönség a fellépők körében is ismertté vált.

 

A zenekarok között elterjedt a harkányi szereplés élménye, így az idén városunkban első alkalommal fellépők egy kialakult vélekedéssel vetették össze tapasztalataikat. Mint a visszajelzésekből kiderült, az emiatt magasra tett elvárások ellenére senki sem csalódott, a közönség és a szervezők is rászolgáltak a zenei életben elterjedt hírünkre, miszerint Harkányban zenélni jó.