Kislánya gyógykezelésére nyert milliókat a harkányi anyuka

Helyi - szerző: HH

Másfélmillió forintot szeretett volna nyerni kislánya gyógykezelésére a harkányi anyuka Majka műsorában. A TV2 csütörtöki adásában Herendi Orsolya öccsével, Misivel nyomta a gombot, végül hat és fél millióval távoztak.

 

 

A Nyomd a gombot, tesó! showban párosok vesznek részt, akik kvízkérdéseket válaszolnak meg és különböző izgalmas feladatokat is teljesíteniük kell. A legutóbbi adásában Orsolya azért lépett porondra, hogy így is támogatáshoz jusson Johanna különleges gyógykezelésére.

 

A négyéves kislány beszédkészsége el van maradva életkorához képest, a hagyományos terápiák sem segítettek. A kis szervezetében lévő gyulladás hatását egy diéta már mérséklete, és Johanna már kezdi érteni a beszédet valamint szavakat kombinálva kommunikál is.

 

Teljes és gyors gyógyulást egy különleges, pozsonyi gyógykezelés jelenthet, melyre másfél millió forintra lett volna szüksége a családnak. Most jelezték: abból segítőik, családtagjaik is kapni fognak, hiszen anyagi gondokkal nem küzdenek és a pénz felhasználása valójában úgy áll legközelebb az eredetileg kitűzött, jótékony célhoz.