Kitalálták, mi legyen a már megvett katlanos belépőkkel, így kiderült a jövő évi dátum is

Baranya - szerző: HH

A tizenharmadik nem csak az Apolló-programban, hanem az Ördögkatlan Fesztiválban sem hozott túl sok szerencsét – az ugyanis úgy ahogy van, elmarad. Sokan viszont már megvették méregdrága bérleteiket.

 

Mivel augusztus 15-ig nem lehet megtartani az 500 főnél nagyobb szabadtéri rendezvényeket, elhalasztják a főként Nagyharsányban zajló közel egyhetes eseményt. A 13. katlant eredetileg július 30. és augusztus 3. között tartották volna, de a szervezők korábban azt közölték: terveik szerint csupán október 22. és 25. között tartanának valami hosszú hétvégés programot.

 

A már előre megváltott jegyek és bérletek sem vesznek el, hiszen aki nem akarja az állami támogatásokból is bőven részesült szervező egyesületet támogatni, az vagy visszakéri az árát, vagy a következő évi,

 

2021. augusztus 3. és 7. között

 

megrendezésre kerülő fesztiválra érvényesítheti azt. Az idén kalandok nélkül maradó katlanlakónak egy feladata van csupán, július 31-ig minden jegy- és bérletvásárlásról nyilatkozni kell, amit aztán nem módosíthat.

 

A szervezők kiemelik: ez a procedúra az őszi Ördögkatlan-napokat ez az egész nem érinti, mivel még nem is tudnak semmi konkrétumot mondani erről.