Nem ment csont nélkül a hazatérés – kivitték az Ady utca tábláit

Helyi - szerző: KT

A buszmegállóval szemben és a körforgalomnál lévő táblákat is érintette az a tehetség, aki szombat reggel adott munkát a rendőrségnek és a Magyar Közútnak.

 

 

Az Ady Endre utcában megszálló vendégek szombat kora reggel lettek figyelmesek arra a csattanásra, amivel a buszmegálló előtti járdaszigeten elhelyezett táblákon gázolt át egy autós.

 

Ugyan a kocsiról számos műanyag darab maradt hátra, a sofőrnek különösebb nyom nélkül sikerült továbbhajtania. Kalandjai a körforgalom bevezető kereszteződésében is folytatódtak, ahol szintén érintette a járdasziget tábláját.

 

Megkerestük a rendőrséget, hogy megtudjuk, elfogták-e a városon átgázoló ámokfutót illetve annak rovásán más is van-e, érdemi válaszukkal frissítjük a cikket.

 

friss | a rendőrség megkeresésünkre elmondta, hogy az ügyet szabálysértés keretében vizsgálják. Olvasóink időközben fényképpel mutatták be a suzukis, ismereteik szerint környékbeli faluból érkező ámokfutót, akit megfogtak, így a rendőröknek is magyarázattal kell, hogy szolgáljon.

 

 0-24h  Az esetről olvasónk értesített minket. Ha ön is lát valamit, amit megosztana másokkal, írjon a Facebookon, vagy küldjön SMS-t a 06/70/608-46-30 telefonszámra. Levelét az info@harkanyihirek.hu címen is várjuk. Adatait bizalmasan kezeljük.