Nem lesz hosszú hétvégés program, de a kisebb rendezvényeket megtartják

Helyi - szerző: HH

Tekintettel a kormány mai döntésére elmaradnak a hosszú hétvége rendezvényei Harkányban – jelezte az Új Harkányi Híreknek Zsadányi Zsolt.

 

A fürdő igazgatóságának tagja emlékeztetett: a kormány a járványhelyzet miatt bevezetett óvintézkedésekkel összefüggésben csütörtök délelőtt közölte, hogy elmaradnak az augusztus 20-i ünnepségek, beleértve a tűzijátékot és a légiparádét is. Ezeket a programokat később sem szervezik meg.

 

A fürdő nem hagyja viszont teljesen esemény nélkül a szezont, így a lehetőségeikhez igazodva csatlakozik az országos Strandok Éjszakája rendezvénysorozathoz és egy éjszakai fürdést is szerveznek. Az előbbre július 25-én, míg utóbbi augusztus 8-án várják a vendégeket, mindkét napon 19 és 23 óra között Dj. Duly és Totya szereplésével.

 

Amennyiben a járványügyi helyzet és a hatályos jogszabályok megengedik, úgy az őszre tervezet zenés éjszakai fürdések is megrendezésre kerülnek. Zsadányi Zsolt arra is rámutatott, hogy július végén a kormány a járványügyi adatok tükrében újra felülvizsgálja a rendezvényekre vonatkozó szabályokat.