Lesz mit bepótolni – ezek a filmek érkeznek az év második felében

Belföldi hírek - szerző: SK

A koronavírus-járvány a filmiparra is rányomta bélyegét. A zárva tartó vagy korlátozott nézőszámmal működő mozi miatt számos nagy produkció premiere az év második felére, vagy a jövő esztendőre tolódik. Vegyük sorra.

 

A jelenlegi tervek szerint augusztus 12-én mutatják be a magyar mozik – a tengerentúli premiernél egy héttel korábban - Christopher Nolan új filmjét, a Tenetet. A Csillagok között, Batman-trilógia, A sötét lovag, valamint az Eredet rendezőjének legújabb thrillerétől mindenhol azt várják, hogy robbanásszerűen visszacsábítja a vászon elé az embereket.

 

Szintén Augusztusban érkezik a Mulan és Az új mutánsok, míg a Hang nélkül 2-re és a King’s Man: a kezdetek című epizódjára szeptemberig kell várni. A 007-es ügynök legújabb kalandjai a Nincs idő meghalni címet kapta, és novemberi bemutatója előtt a Wonder Woman 1984 és a Fekete özvegy című filmre is be lehet ülni.

 

Ha koronavírus, miért épp arról ne lenne film? Címét még nem tudni, de az már biztos, hogy a járványról szóló alkotás rendezője, forgatókönyvírója és producere is Charles Randolph lesz.