Rendkívüli jogrend – nem változott a személyes ügyfélfogadások rendje

Helyi - szerző: HH

A miniszterelnök által kedd este bejelentett és szerdától hatályos szigorítások értelmében Magyarországon rendkívüli jogrend van érvényben. Ez a közigazgatásban is számos változást eredményez, miközben az alapvető szolgáltatások tekintetében a zökkenőmentes működés a cél.

 

Szünetel a díjfizetés Harkányban is

 

A szigorítások számos területen éreztetik hatásukat, így éjfél és hajnali öt óra között csak indokolt esetben szabad az utcán tartózkodni, valamint a szórakozóhelyeket – a kocsmák kivételével – bezárták.

 

Az új jogrenddel nem változnak viszont az önkormányzat és intézményeinek személyes ügyfélfogadási rendjei, így a hivatali helyiségekben továbbra is a megszokott időben lehet ügyet intézni – természetesen a vírus terjedésének megakadályozása érdekében hozott szabályok maradéktalan betartásával.

 

A kormány rendelete értelmében Harkányban is szünetel a díjfizető parkolás, de a parkolóiroda továbbra is nyitva tart, ahol a harkányi kedvezménykártyák kiváltása mellett a korábbi ügyekben is el lehet járni.

 

Továbbra is változatlan rendben vannak nyitva az üzletek és a posta. Az ügyintézések módjának, nyitva tartások idejének – jelenleg nem tervezett -, esetleges változásairól oldalunkon adunk hírt.