A legjobbak közé sorolták a harkányi fürdőt

Helyi - szerző: HH

A legmagasabb, ötcsillagos minősítésre javasolta a Magyar Fürdőszövetség Minősítő Szakbizottsága a harkányi fürdőt a strandok kategóriájában. A Fürdők Nemzeti Tanúsító Védjegyét strand, gyógyfürdő, élményfürdő, wellness és uszoda kategóriában 2014 óta ítélik oda a legjobbaknak.


 

 

A napokban lefolytatott minősítő eljárás során a fürdő szolgáltatásait a tisztaság és a környezete mellett olyan szempontokból is megvizsgálták, mint a zajterhelés, parkolási lehetőségek, vagy épp a megközelíthetőség. Természetesen górcső alá vették az öltözők, vizes helyiségek számát és minőségét, de a pontozás során kitértek a személyzet szakképzettségére és nyelvtudására is. A szigorú, több tucatnyi szempont alapján folytatott vizsgálatból nem maradtak ki a kiszolgáló helyiségek, büfék, de még a kukák sem.

 

A harkányi fürdő a strandok kategóriájában a maximálisan elérhető 225-ből 218 pontot kapott a felmérés során, mely alapján a legmagasabb, ötcsillagos minősítésre tett javaslatot a bizottság. Ilyen rangos elismeréssel csak hét strand büszkélkedhet az országban, de az eredmény kihirdetésére az őszi hónapokig várni kell.

 

A képre kattintva galéria nyílik!