A siklósi zsaruk lettek az ország legjobbjai

Baranya - szerző: KT

A IV. Országos Balesethelyszínelő Versenyt június 17. és 19. között rendezte meg a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága.

 

 

A Hungaroringen rendezett verseny során összesen húsz csapat pontosan egytucatnyi helyszínen mérte össze először elméleti, majd gyakorlati tudását. Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány átadta át a legjobb csapatoknak járó díjakat, amikoris az első helyezetteknek járó elismerésért Siklós rendőreinek kellett kilépni.

 

Csucsi Gergely
(fotó: Rendőrség)

A csapatok versenyében a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság versenyzői, a siklósi kapitányság állományában szolgáló Csucsi Gergely törzsőrmester és Wenhardt Attila főtörzszászlós végeztek az első helyen.

 

A gyakorlati versenyben első helyen a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, második helyen a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, harmadik helyen a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai végeztek. Az elméleti verseny legeredményesebb versenyzője a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársa volt. A dobogó második fokára Forján Sebastian törzszászlós állhatott fel, míg a kategória harmadik helyezettje a Fejér MRFK állományában dolgozó Tolnai Ádám zászlós lett.