Amerikai tankok rohantak le román kukoricaföldeket

Nagyvilág - szerző: HH

Amerikai tankok jelentek meg a romániai Fetești mellett lévő kukoricaföldeken, géppuskatornyukból vadul lövöldözve a semmibe. Mivel az ilyesmi már túl van egy átlagos román földműves ingerküszöbén, a többség szétszaladt, csak néhányan tették fel az életüket arra, hogy inkább videót készítsenek és felépítsék a diplomáciai vonalat.

 

 

A katonák nem voltak túl beszélgetősek, a munkások így végül szóltak a rendőrségnek. A kiérkező járőr elárulta, hogy a közelben zajló NATO-gyakorlat lehet az invázió megoldása. Mint kiderült, a gázturbinás csúcsgépek eltévedtek a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt.

 

A román védelmi minisztérium végül közölte, hogy vállalják a felelősséget és már megkezdték a kárfelmérést is, mert hát olyan van, hogy rossz koordinátákat adnak meg véletlenül.

 

Bárhogy is, nem szégyen a futás, hasonló esetekben hasznos is lehet, sőt, evolúciós aspektusa is bőven akad. Azt ugyanis leszögezhetjük, hogy az az ősember, aki elszaladt, ha zörgött a bokor tovább élt, mint az, aki megnézte, miért zörög.