Ha azt hitte, a lelketlen horrorpulit nem lehet felülmúlni, ezt látnia kell!

Belföldi hírek - szerző: Kacsúr Tamás

Ha emlékszik még a vizes vébé horrorkutyájára, akkor a januári vízilabda Európa-bajnokság kabalaállatától egészen biztos, hogy leesik az álla. A tizennyolcas karikával látogatható torzszülött vízipók fejjel, és egy egészen bizarr testtel látta meg a napvilágot.

 

 

Kevesebb mint egy hónappal, pontosan 27 nappal a budapesti vízilabda Európa-bajnokság rajtja előtt jól haladnak az előkészületek a magyar szövetség (MVLSZ) elnöke szerint. Bemutatták a rendezvény kabalaállatát, ám egyelőre nem tudni, hogy ki és mennyiért követte el a morálisan minden szempontból elítélendő figurát, miért vannak lábai a fenekéből kibuggyanó buboréknak, és miért nem húztak rá nadrágot. Ez utóbbi probléma kapcsán sokakban újabb kérdések merülnek fel.

 

friss | a szervezők közölték: Nincs mit szépíteni, ezt elrontottuk. A kis vízipókot szeretjük, szeretitek, a nagyot újratervezzük. Egyúttal várjuk a józan és hallucinogéneket nélkülözni tudó bábtervezők jelentkezését! És reméljük sem Keresztest, sem a csigagyerekeket nem ijesztettük meg…