BREAKING – megérkezett a Vízivilág minősítésének eredménye

Helyi - szerző: HH

Megtörtént a Harkányi Gyógyfürdő Harka Vízivilágának minősítése. A pontokat tartalmazó jegyzőkönyv elkészült, mely alapján nagy valószínűséggel kiderül, hogy hány csillagos besorolásra javasolják Harkányt.

 

Téli strand Harka Vízivilág a harkányi gyógyfürdőben

 

A vizsgálóbizottság a fürdőrész környezete, megközelíthetősége, öltözői és medencéi mellett a vízfelhasználást és a higiénés feltételeket is szigorú pontrendszer alapján értékelte rengeteg egyéb szempont mellett, de a vizsgálat érintette a személyzet felkészültségét és még a ruházatát is.

 

A komplexum az ötcsillagos besoroláshoz szükséges 200 pontot is meghaladva 228 pontot kapott – tájékoztatta lapunkat Marosi-Melles András, a fürdő igazgatóságának elnöke.

 

Mint az Új Harkányi Hírek korábban írta, a fürdővállalt az új épületrészben kialakított élményfürdő minősítését kérte a Magyar Fürdőszövetségtől. A szakbizottság által elkészített jegyzőkönyvet egy Bíráló Bizottság is értékeli illetve felülvizsgálja, a Nemzeti Védjegyet – mely egytől öt csillagig terjedő minősítés – ezt követően adják át a fürdő részére.