Baksai Tamás: vállalásunk, hogy a harkányi fürdőt harkányi kézben kell tartani

Helyi - szerző: HH

Már a 2014-ben meghirdetett polgármesteri programjának is központi eleme volt, hogy a harkányi fürdőt harkányi kézben kell tartani – emlékeztetett Baksai Endre Tamás a most is vállalt feladatára szombat délután, az új csúszdapark ünnepélyes átadóján.

 

 

Harkány polgármestere hozzátette: a most átadott csúszdapark az első olyan beruházása a fürdőnek, melyet teljes mértékben önerőből, külső forrás nélkül hajtott végre. Ez egy hosszú munkának, folyamatnak a vége, ami során megszabadították a vállalatot attól a hiteltől, mely közel három évtizede kötötte gúzsba.

 

Mint Baksai Endre Tamás a legnagyobb fejlesztéseket megalapozó öt kormányhatározatra, a megyei önkormányzat partnerségére és a miniszterelnök korábbi látogatására utalva hozzáfűzte, mindehhez, és az elmúlt kilenc év sikeréhez szükség volt a helyiek együttműködése mellett a nagypolitikai együttgondolkodásra is.

 

 

A jelenlegi városvezetés két ciklusában 5.371.360.000 és 1.085.990.000 forintot kapott a fürdő az államtól – összegezte Nagy Csaba. A térség fideszes országgyűlési képviselője hozzátette, szándékai szerint folytatná azt a sikeres együttműködést, melyet az elmúlt két időszakban a polgármester és a város képviselői elindítottak. Arra kért mindenkit, hogy a közelgő választásokon tiszteljék meg bizalmukkal Baksai Endre Tamást és a támogatásában induló jelölteket, hogy – mint fogalmazott – egyre több fejlesztés vonatkozásában tudjunk találkozni a strandon és a városban, hogy egy sikeres Harkányt tudjunk építeni.

 

 

A szalagátvágás után a két kivágott egyed emlékére négy fát ültetett a fürdő igazgatósága, valamint a polgármester és az országgyűlési képviselő, majd lerántották a leplet a nyereményjáték legértékesebb díjáról, egy Hyundai I20-ról. Az autó szeptemberben talál új gazdára sok egyéb értékes nyeremény mellett, a júniusban induló nyereményjáték részleteiről oldalunkon számolunk majd be.

 

 

 

 

 


A Facebook gombja működik ugyan, de az uniós szabályok miatt nem, vagy csak nagyon ritkán tárolja a megosztások számát.