Döntetlen súlyos sérüléssel

Életmód - szerző: Kótány Jenő

Vasárnap a harmadik helyen tanyázó Palotabozsoknál vendégeskedett a város labdarúgó csapata, mely a kiharcolt 1:1-es döntetlennel továbbra is tizenkét pontos előnnyel áll a dobogó második fokán.

 

Sajnálatos módon a találkozó harkányi szempontból szerencsétlen fordulatot vett az első félidőben, ugyanis a hazaiak vezető góljára pillanatok alatt adott választ követően a gólérzékeny támadó, Kolompár Kálmán egy kemény belépő miatt sípcsont törést szenvedett. Az esetet megelőzően épp a játékos kiváló helyzetfelismerésének köszönhetően egyenlített a vendégcsapat Hőnyi Tamás révén.

 

A dolog pikantériája, hogy a súlyos sérüléssel járó esetnél a bíró nem mutatta fel a piros lapot. A találkozó második félidejére talán a történtek is hatással lehettek, ugyanis a harkányi gárda hiába dolgozott ki több százszázalékos helyzetet, azokat nem tudta gólra váltani.

 

A csapat egy hét szünet után legközelebb április 17-én lép pályára, amikor a listavezető Ócsárdhoz látogat, mely a hét végi győzelmének köszönhetően immár hat ponttal előzi meg a harkányi együttest.


A Facebook gombja működik ugyan, de az uniós szabályok miatt nem, vagy csak nagyon ritkán tárolja a megosztások számát.