Egyre kevesebben bíznak Schumiban – megszólalt a szóvivő!

Nagyvilág - szerző: KT

Egyre kevesebbet hallani az immáron mintegy 23 hete síbalesetet szenvedett, azóta kómában fekvő volt F1-es pilótáról. Egy spanyol lap szerint a pilóta állapota javul, az ügyben a szóvivő is nyilatkozott.

 

 

Családja két hónappal ezelőtt adott hírt utoljára Schumacher állapotáról. A december 29-én franciaországi Meribelben szerencsétlenül járt síelő állapotáról Gary Hartstein, volt formula 1-es orvosa is lehangolóan nyilatkozik, azt írja, nem várhatóak jó hírek a fejsérülése miatt magáról életjelet is alig adó versenyzőről. Michael Schumachert Grenoble város egyetemi kórházában kezelik, ahol több, mint 18 hete próbálkoznak az ébresztésével. Több alkalommal érkeztek biztató hírek, volt, amikor azt közölték, Schumi az eszmélés jeleit mutatja.

 

Sabine Kehm, Michael szóvivője a héten tájékoztatta a The Daily Telegraphot, és cáfolta Schumacher állapotának javulásáról szóló azon híreszteléseket, amelyek ezúttal a spanyol sajtóban jelentek meg. Tagadta azt is, hogy bárkinek ilyen nyilatkozatot tett volna.