Elkészült óvodaépület bővítése

Helyi - szerző: GR

A választás előtti utolsó hét átadáscunamijának első állomásaként adta át a polgármester a mai napon az óvoda Új Széchenyi Terv támogatásával elkészült bővítési projektjét, melynek keretében egy modern szárnnyal bővült a létesítmény.

 

 

A 100%-os támogatási intenzitású Dél-Dunántúli Operatív program keretében több, mint 75 millió forintból megvalósuló pályázat még az előző testület regnálása alatt került beadásra. A pályázat Horváth Tamás akkori alpolgármester és egy pécsi cég munkájának gyümölcse, akik a megnyitóra sajnos nem kaptak meghívót sem. A beszédek során elhangzott, hogy az épület alkalmassága okán is várható a későbbiekben egy bölcsődei csoport vagy családi napközi indítása. Az óvodások zenés-táncos-mesés műsorainak előadásával zárult a rendezvény.

 

A héten várható még, hogy átadják a fél alatt 57 millió forintért teljesen önerőből készült térköves, 300 méteres útszakaszt, a művelődési ház tetejére felkerült napelemeket valamint az augusztus 31-én lezárult program keretében egyszer már átadott kerékpárutat. A jelenlegi városvezető szerint „nem választásra időzítették az átadásokat, de aki mégis úgy gondolja, az gondolja azt.”

 

[fbalbum url=”https://www.facebook.com/media/set/?set=a.746275558741390.1073741971.164279543607664&type=3″]