Eredményesen zárult a siklósi képviselőjelölteket állító taggyűlés

Baranya - szerző: KT

A Fidesz Siklósi Alapszervezetének önkormányzati képviselőjelölt állító taggyűlése eredményesen fejeződött be az elmúlt percekben, a jelöltek egyhangúan kerültek támogatásra.

 

Jelöltállítást hosszas egyeztetés előzte meg, mintegy 40-50 főt keresett fel a múlt héten megválasztott polgármesterjelölt, Mojzes Tamás, siklós jelenlegi várkapitánya. Közülük került ki az a nyolc képviselőjelölt, akiket a tagság ma megerősített a jelöltségben.

 

Tárgyalásokkal párhuzamosan, az utóbbi egy hétben a tagságunk megközelítőleg 20%-kal bővült, mely önmagában jelzi, hogy jó irányba indult el az együttgondolkodás Siklóssal, a mi városunkkal. Ezúton köszönjük meg, hogy jelöltjeinket több százan keresték fel az elmúlt időben és biztosították őket a támogatásukról. A közeledő önkormányzati választáson szakértői csoporttal mérettetjük meg magunkat. Jelöltjeink között orvos, pedagógus, karnagy, vállalkozó, gazdaság, sport és kultúra iránt elkötelezett szakemberek vannak. Nem utolsó sorban a város egyik meghatározó pillére a turisztika területe is képviselteti magát. Szlogenünk: Új Siklós- a MI városunk – tudatta a szervezet, aki a jelöltek személyét egyenlőre nem közölte.

 

A siklósi lakosok véleményét tükröző konkrét programról a mai alapszervezeti ülésen nem döntöttek, hiszen azok a következő hetek kiemelkedő fontosságú tárgyalásai során öltenek végleges formát.

 

Elöljáróban elárulták, hogy kiemelt céluk a siklósi vár hungarikummá nyilvánítása, a helyi gazdasági élet fellendítése az általunk megkezdett befektetői tárgyalások pontosításával, és nem utolsó sorban Máriagyűd szakrális beruházásának minőségi támogatása és széleskörű társadalmi egyeztetése.