Fidesz irodát adtak át Siklóson

Baranya - szerző: KT

Ünnepélyes megnyitó alkalmával adta át Mojzes Tamás polgármester-jelölt a siklósi Fidesz irodát. A hétfő délelőtti rendezvényen Fogarasi Norbert, a Fidelitas helyi vezetője bejelentette a siklósi ifjúsági csoport megalakulását és köszöntötte az első szavazó fiatalokat is. 

 

 

A fiatalok aláírásával a jobboldali kormánypárt siklósi szervezete hivatalosan is megkezdte a szeptember 8-ig tartó jelöltajánló aláírások gyűjtését. 

 

A Fidesz siklósi irodájának mostani újranyitása szimbolikus jelentőséggel bír – mondta Mojzes Tamás, a Fidesz siklósi polgármester-jelöltje majd hozzátette: jelzi, hogy az elmúlt négy évben voltak eredmények, de voltak olyan döntések is, amik hiányérzetet keltenek bennünk. Új irányt vettünk, szorosabb és hosszabb távú együttműködésre készülünk a lakossággal. Nem szeretnénk részt venni abban az ígéretlicitben, ami most elindult a kampány kapcsán, mert mi a tettekben és a munkában hiszünk. Ezt bizonyítottuk az elmúlt időszakban a konszolidációval, a rezsicsökkentéssel és az utak és játszóterek felújításában, amiben nekünk is döntő szerepünk volt.