Fürdőfesztivál – van egy jó hírünk az elővételben jegyet váltóknak

Életmód - szerző: HH

Már vásárolhatóak a tixa oldalán a fürdőfesztivál jegyek, melyekkel sorbanállás nélkül, külön bejáraton át juthat be az augusztus 25 és 27 között megrendezésre kerülő Jubileumi Fürdőfesztiválra.

 

A napijegyek sorában a strandjegy 5.600 forint, míg ennek kedvezményes formájáért 4.700 forintot kell fizetni. A fürdő egész területére érvényes belépő 7.600, kedvezményesen 6.400 forintba kerül. A 4 év alatti gyermekek 300 forintért léphetnek be, míg az esti koncertekre 19 órától érvényes belépők 3.500 forintba kerülnek.

 

Az elővételben megvett jegyekkel nem kell a főbejáraton át érkezni, hanem a Tourinformon át lehet belépni, mely épülete attól néhány méterre található.

 

A fesztivál harkányiak számára ingyenes, a karszalagok átvételének módja még nem tisztázott. Amint döntés születik, a részletekről oldalunkon számolunk be.

 

A három nap során a harkányi fürdő színpadán rengeteg más fellépő és programelem mellett fellép Korda György és Balázs Klári, a Bagossy Brothers Company ,valamint Péterfy Bori is. A fürdőfesztivál részletes programjairól korábban itt írtunk.

 

 

 


A Facebook gombja működik ugyan, de az uniós szabályok miatt nem, vagy csak nagyon ritkán tárolja a megosztások számát.