Itt vannak az ingyenes fesztiváljegyhez kapcsolódó legfontosabb tudnivalók!

Helyi - szerző: HH

Állandó harkányi lakosoknak ingyenes a Szüreti Fesztivál – írta korábban az Új Harkányi Hírek. Az ingyenes karszalagok átvételéhez néhány szabály azonban tartozik, mellyel nem árt tisztában lenni.

 

Az augusztus 26-28. közötti rendezvénynek a fürdő ad otthont, ahol számos koncert és kísérő program mellett fellép Boban Markovic, az Apostol, Demjén Ferenc és a 3+2 is. A hétvégére érvényes belépők mellett helyiek ingyenes karszalagot kapnak, melynek átvételéhez és felmutatásához tartozik néhány szabály.

 

Hat éven aluliak számára a fesztivál eleve ingyenes.

 

A helyiek tiszteletjegyeiket pénteken és szombaton 10 és 22, vasárnap 10 és 20 óra között tudják átvenni fényképes igazolványuk és lakcímkártyájuk felmutatása mellett.

 

Mindenki csak a saját karszalagját tudja átvenni, amit a helyszínen rögtön fel is ragasztanak, anélkül elvinni nem lehet.

 

Ingyenes jegy csak azoknak jár, akik 2022. június 31-én már állandó – nem is ideiglenes – harkányi lakcímmel rendelkeztek.

 

Minden harkányinak csak egy tiszteletjegy adható ki, ezért a karszalagra vigyázni kell: ha elszakad a továbbiakban nem érvényes és nem lehet kicserélni sem.

 

Végül pedig tudni érdemes, hogy a tiszteletjeggyel a fürdő minden, vendégek számára megnyitott medencéje használható.