Harkányi hosszú hétvége

Helyi - szerző: KT

Az augusztusi hosszú hétvégén a nemzeti ünnep előtt a fürdő, ezt követően a szabadtéri színpad kínál szórakozási lehetőséget.

 

Augusztus 16: a fürdő területén 18 órától Old Boys koncert lesz.

 

Augusztus 17-én 19 órakor kezdődik egy jó kis délutáni Hooligans koncert. A fiúk régi és újabb számaikat hozzák el nekünk.

 

Augusztus 18-án 18 órától Dér Heni énekel a fürdő színpadán. A szerbiai származású magyar énekesnő a Sugarloaf együttesben kezdte pályafutását, majd Harkányban búcsúzott a zenekartól.

 

Augusztus 19-én 19 órától az Ocho Machoval énekelhetjük, hogy jó nekünk.

 

Augusztus 20: e napon rendezik a kerékpárversenyt, útlezárásokra kell számítani. A fürdő színpadán 16 órától az Eurodance István a király előadását nézhetjük meg, majd a szabadtéri színpadon 21 órától 01 óráig Tornádó bál lesz.

 

Augusztus 21: szabadtéri színpad a helyszín, ahol 20 órától Juice bál.

 

Augusztus 22-én már érdemesebb nyakunkba venni a várost, 18 órától magyar táncház, 20 órától Rockin’ RockCats muzsikál a Zsigmondy sétányon majd 22 órától a Nihil Chips csap a húrok közé. A rock 01 óráig tart.

 

Augusztus 23-án 17 órától a Siklósi Ifjúsági Koncertfúvószenekar játszik, 20 órától pedig a Party Night Band bálja zárja a hosszú hétvégét.