Három harkányi projekt kivitelezőjéről döntöttek

Gazdaság - szerző: HH

Az elmúlt napokban három harkányi projekt kivitelezőjéről is döntés született, így hivatalossá vált, hogy ki tudhatja magának a játszótér építését, a Dankó utca és a sportcsarnok felújítását.

 

 

A közbeszerzési hatóság szerint a drávaszabolcsi háromszög játszóterét és ugyanott egy kutat hat jelentkező közül az AquaMetal építheti meg nettó 9 millió forintért.

 

A sportcsarnok belső felújításának nettó 56 millió forintból zajló munkáit 5 ajánlattevő közül az Arkeus végezheti. Az épület szinte teljes egésze megújul, 6 játékos és egy bírói öltöző valamint a hozzá kapcsolódó vizesblokkok, teakonyha, a vendég mosdók és az emeleten a használt iroda kerül felújításra a földszinti akadálymentes vizesblokk kialakítása mellett.

 

Négyen jelentkeztek a Dankó Pista utca megújítására parkoló és járda kialakítása mellett, a nettó 66 millió forintos munkát munkát végül a BMA Invest kapta.

 

Az adminisztratív döntés után az Európai uniós támogatásból megvalósuló munkálatok kezdete még várat magára, a beruházások elkészülte a jövő év első felében várható.