Sztárok a fürdő egészséghétvégéjén

Életmód - szerző: |X|

A harkányi fürdőben az október az egészség és a testi-lelki feltöltődés hónapja. Két sztárvendég, Geszler Dorottya és Fodor Zsóka is városunkba látogatott, akik ezúttal nemcsak pihenni érkeztek, de az egészség megőrzését segítő tanácsaikat és módszereiket is személyesen osztották meg a megújulásra vágyó fürdőzőkkel.

 

A Harkányi Gyógyfürdő idei egészséghétvégéjén két különleges látogatóval is találkozhattak a fürdő vendégei.

 

Geszler Dorottyát az 1989-es szépségversenyen ismerhették meg először az emberek, ahol a harmadik helyezés mellett, a közönség szimpátiáját is elnyerte. Ezt követően közel 15 évet töltött el különböző tv csatornák műsorvezetőjeként, valamint színvonalas rendezvények résztvevőjeként és háziasszonyaként is számos alkalommal bizonyíthatta tehetségét. A kiváló formában lévő műsorvezető egész életében nagy hangsúlyt fektetett a rendszeres sportra és az egészséges életmódra. Legújabb szenvedélye a Pilates, amelyet immár több mint 10 éve űz és oktat szenvedéllyel. Oktatóként hírnevet is szerzett, hiszen folyamatos fellépője rangos fitness rendezvényeknek. Továbbá kétszer is elnyerte a Presenter of the Year – Body and Mind címet.

 

Öröm volt látni az óra végén a sok csillogó szempárt és mosolygó tekintetet az örökifjú arcokon. A Pilates óra eredményeképpen a résztvevők láthatóan rugalmasabban mozogtak és megkönnyebbültek fájdalmaiktól – jegyezte meg Dorottya.

 

Bár Fodor Zsóka, mindenki Magdi anyusa már közel 10 éve nem látható Barátok Közt sorozatban, kiapadhatatlan energiájának és legendás munkabírásának köszönhetően a mai napig rengeteget dolgozik és rendszeresen játszik több helyen az országban. Egészsége megőrzésére és a feltöltődésre neki is tudatosan oda kell figyelnie, ezért az idei őszi-téli szezonban kevesebb színházi feladatot vállalt és az egyedülálló gyógyvizéről ismert harkányi gyógyfürdőt vette irányba.

 

Három fő kívánságom van az életben. Az első az egészség, mert ha van egészségem, a többit én elintézem… A második, hogy akiket én befogadtam a szívembe, azokban ne csalódjak, és végül: legyen rám még szükség, amíg élek – mondta el Fodor Zsóka.