Így áll most az Év Fürdője szavazás

Helyi - szerző: SzR

Egy hónappal a szavazás vége előtt Harkány előkelő helyen áll az Év Fürdője szavazáson. Érdekes, hogy mindhárom kategóriának élén – Az Év Fürdője, Az Év Feltörekvő Fürdője és a Helyiek Kedvenc Fürdője – olyan fürdő áll, amely tavaly nem került be az első ötbe.

 

 

Mint a szervezők megjegyzik, az eddig összesítésben a legtöbb szavazatot Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriát vezető Berekfürdői Termál-és Strandfürdő kapta.

 

Az elmúlt évi szavazás során augusztusban érkezett a szavazatok közel fele, így a július 24-én közzétett állapot még igen képlékeny. A harkányi fürdőre itt szavazhat.

 

Így áll most a TOP10

 

Az Év Fürdője 2016: Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum, Egri Termál- és Török Fürdő, Gyulai Várfürdő, Harkányi Gyógy- és Strandfürdő, Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház, Miskolctapolca Barlangfürdő, Napfényfürdő Aquapolis, Saliris Resort Gyógy és Wellness Fürdő, Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő, Zalakarosi Fürdő.

 

Az Év Feltörekvő Fürdője 2016: Berekfürdői Termál- és Strandfürdő, Bogácsi Thermálfürdő, Brigetio Gyógyfürdő Komárom, Demjéni Termál Völgy, Hagymatikum, Igali Gyógyfürdő, Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő, Orosháza – Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő, Selyemréti Strandfürdő, Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő.

 

A Helyiek Kedvenc Fürdője 2015: Borbála Fürdő, Csisztafürdő, Dávodi Strandfürdő, Gödi Termálfürdő, Hatvani Termálvizes Strandfürdő, Jászszentandrás Termálfürdő és Kemping, Kisvárdai Várfürdő, Nagyszénási Parkfürdő, Orfű Aquapark, Tiszavasvári Strandfürdő.