Ingyenes lesz a harkányiaknak a Fürdőfesztivál

Helyi - szerző: HH

Helyi lakosok ingyen látogathatják a huszonhetedik Fürdőfesztivál ideje alatt a teljes fürdőt – döntött a város képviselő-testülete.

 

A július 15-17. között megrendezésre kerülő programsorozatra kinyitják a Platán kaput is, a helyiek itt vehetik át tiszteletjegyeiket július 15-től 17-ig naponta 10 és 22 óra között fényképes igazolványuk és lakcímkártyájuk felmutatásával.

 

Van néhány alapszabály, melyek létjogosultságát tisztességes szándék mellett nehéz kétségbe vonni és melyeket be kell tartani. Ezek között van, hogy mindenki csak a saját jegyét veheti át, illetve csak az kap jegyet, aki június utolsó napján már harkányi lakosként van bejegyezve.

 

A karszalagokat mindenkinek felrakják a csuklójára, anélkül elvinni nem lehet. A belépésre jogosító szalagokra vigyázni kell, ugyanis azt nem tudják pótolni, így ha elszakad ugrott a belépő, a ragasztott pántlikával nincs fesztiválozás.

 

Azt pedig kár lenne kihagyni; hogy miért, arról a lenti, kapcsolódó cikkeket felsorakoztató sávban lehet többet olvasni!