Iratfoglalás a kórházban

Helyi - szerző: KT

Értesüléseink szerint a délelőtt során rendőrök jelentek meg a Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórházban és iratokat foglaltak le.

 

Az illetékes kapitányság ezen percekben állítja össze tájékoztatóját az ügyről. A történtekről szóló kérdéseket a kórház vezetőségének is feltettük.

 

16 óra 45 perc: a Somogy- illetve Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság adatszolgáltatásukig türelmet kér, a kórház nem határolódott el az intézkedés tényétől, de dr. Péter Iván a kérdéseinkre való válaszadást az informátor megnevezéséhez kötötte.

 

csütörtök 10 óra: a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság az intézkedés kapcsán tájékoztatott, miszerint a Kaposvár Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán hűtlen kezelés bűntette miatt van folyamatban nyomozás ismeretlen tettes ellen, amit még a Siklósi Járási Ügyészség rendelt el 2013. április 3-án. A nyomozás érdekeire történő hivatkozással több információt az ügy részleteiről nem áll módjában közölni, mint ahogy az intézkedés részletéről sem ad még információt. Oknyomozónk hamarosan további részletekkel szolgál!