Járókelőre támadt egy Baranya-vizes Harkányban

Helyi - szerző: HH

Vízhiány volt az üdülőtelepen, fényképet akart küldeni egy olvasónk a munkálatokról, ám a Baranya-Víz munkatársa megtámadta és hogy ne tudjon segítséget hívni, elvette a telefonját.

 

Járókelőre támadt egy vízműves Harkányban, a Barátság utcában, amint az fényképet akart küldeni a munkálatokról. A furcsán viselkedő és beszélő, lökdösődő, kiabáló munkás először csak a távozni szándékozó férfi kocsiját kezdte ütlegelni, majd elvette telefonját is, hogy ne tudjon rendőrt hívni.

 

A történteknek a videofelvételek szerint legalább ketten is tanúi lehettek, de miután a vízművesek visszamentek hozzájuk, nem kívántak nyilatkozni, illetve az utcai, épp arra néző kamera utolsó rögzített felvételét sem szeretnék megmutatni. Egyébként a teljes városrészt érintő vízhiány épp az a ház miatt volt, mivel ott vízórát kellett cserélni.

 

A helyszínre érkező rendőrök néhány utcával arrébb találták meg a társaságot.

 

Nem ez az első problémás eset a Baranya-Víz munkásaival: néhány éve egy markolós támadt egy lakóra, aki szóvá tette, hogy a közelben zajló munkálatok miatt a letalpaló géppel összetörték a gépkocsifeljáróját. Legutóbb munkatársunkat érte inzultus, aki mellett végül az ügyészség is maradéktalanul kiállt. A felvételen is rögzített történtek miatt most is eljárás indul.

 

 0-24h  Ha ön is lát valamit, írjon a Facebookon, levelét és fényképeit az info@harkanyihirek.hu címen is várjuk. Adatait minden esetben bizalmasan kezeljük. Névtelen üzenetet ezen az oldalon küldhet.