Jótékonysági koncert – átadták Marciéknak az összegyűlt összeget

Helyi - szerző: HH

A budapesti Szól a Szív Alapítvány szervezésében, az Ismerős Arcok és a Csak Apa Kedvéért zenekarok közreműködésével került megrendezésre szeptemberben az a koncert, melynek bevételét Hegedűs Marcell megsegítésére ajánlották fel.

 

Marci egy nagyon ritka rákbetegségben szenved, amit a világon alig 20 betegnél diagnosztizáltak. Kiskora óta mozgásképtelen, de a család hisz abban, hogy a terápia és az alkalmazott kezelés eredményre vezet, Marci fejlődik, és a végtagjai újra megmozdulnak. Jelenleg otthonának élhetővé tételére folyik a gyűjtés, hogy a kisfiút a szülei a kerekesszékével együtt tudják mozgatni a lakásban.

 

A jótékonysági koncerthez Harkány városa ingyenesen biztosította a művelődési házat, ugyanígy a hangtechnikai cég sem kért pénzt a szükséges eszközökért valamint a technikai személyzet biztosításáért.

 

Összesen 143 belépő kelt el a meghirdetett háromezer forintos áron, melyből a járulékos költségek levonása után több mint négyszázezer forint maradt meg. Emellett a zenekarok is felajánlották tiszteletdíjukat a jótékony célra. Összesen 553.464 forinttal járulhatott hozzá a rendezvény Marci gyógyulásához, melyet a szervezők a közelmúltban adtak át a családnak.