Kettős gyilkosság történt a fővárosban – VIDEO

Belföldi hírek - szerző: HH

Pénteken hajnali 3 óra 40 perckor telefonáltak a rendőrségre, hogy a fővárosban a Deák Ferenc téren tömegverekedés alakult ki, és többeket megkéseltek. A rendőrök a helyszínen két embert találtak az úttesten, súlyos szúrt sérülésekkel. Mindketten a helyszínen meghaltak.

 

 

A rendőrök hat embert állítottak elő, nehéz dolguk nem volt, hiszen a társaság tagjai ismerték egymást. A BRFK emberölés gyanúja miatt indított nyomozást.

 

Annyit tudni, hogy 10 fiatal verekedett össze, két, egymástól független, egymást nem ismerő társaság tagjai, akik 16 és 23 év közötti férfiak voltak és valamennyien budapestiek. A verekedés okát a nyomozás során fogják csak tudni tisztázni, de alkalom szülte balhéról van szó.

 

Három lány is a helyszínen volt, ők azonban nem vettek részt a verekedésben, hanem megpróbálták a feleket szétválasztani. Őket tanúként hallgatják ki az ügyben. A két halotton kívül más nem sérült meg.

 

A két társaság tagjainak döntő többsége rendőrségi múlttal is rendelkezik, jellemzően garázdasággal, kábítószerrel kapcsolatban kerültek a hatóság látókörébe. Közéjük tartozik a késeléssel meggyanúsított fiatal is.