Kilenc harkányi tehetségnek ítéltek ösztöndíjat – GALÉRIA

Életmód - szerző: HH

A Kitaibel Pál Általános Iskola kilenc diákja részesült abban az elismerésben, melyet a DDC idén hetedik alkalommal meghirdetett, tehetségeknek járó ösztöndíj elnyerése jelent. Az alsó képre kattintva galéria nyílik.

 
 

A Duna-Dráva Cement Ifjúsági és Innovációs Alapítványának Duna-Dráva a tehetségekért ösztöndíjprogramjának szerda délutáni átadó ünnepségén összesen 47 diák kapott támogatást.

 

A Duna-Dráva Cement Kft. alapítványa, a Duna-Dráva Ifjúsági és Innovációs Alapítvány a DDC a Tehetségekért Ösztöndíj programot azzal a céllal indította útjára, hogy a Beremendi és a Váci Cementgyár vonzáskörzetében élő, kiemelkedően tehetséges és jó tanulmányi eredménnyel rendelkező általános és középiskolás diákok számára rendszeres ösztöndíjat, anyagi forrást biztosítson.

 

A harkányi iskolából Gurdic Idriz és Nagy Lóránt, Jantal Natália, Fésűs Krisztián, Kecskeméthy Tea, Krutek Csenge, Szabó Máté és Tegzes Kata nyolcadik osztályos tanulók mellett Dokic Nikola hetedikes tanuló is kiléphetett az oklevelét átvenni.