Kitüntették a harkányi vízmű vezetőjét, egyben a műszaki igazgatót

Baranya - szerző: HH

A Magyar Víziközmű Szövetség a víz világnapja alkalmából a víziközmű ágazatban végzett kiemelkedő munkáért szakmai elismeréseket adott át. A jutalmazottak között harkányi relevanciát is találni.

 

Az elnökség Nehr Tibort, a Baranya-Víz Zrt. műszaki igazgatója és egyben a Harkányi Üzemigazgatóság vezetője számára a Víz Világnapi Emlékérem kitüntetést adott át.

 

Nehr Tibor közel 39 éve tevékenykedik a víziközmű szolgáltatás területén – emlékezett meg a vállalat, hozzátéve: Budapesten a BME Építőmérnöki Karán a Vízépítőmérnöki szakon építőmérnöki diplomát szerzett, ezt követően helyezkedett el a Baranya Megyei Vízmű Vállalatnál, mint építőmérnök, majd később ivóvizes részlegvezető beosztásban dolgozott. 1997-től az akkor alakult Tenkesvíznél folytatta tovább munkáját, majd műszaki igazgatóhelyettes, 2004. novemberétől pedig az ügyvezető igazgatója lett.

 

A közszolgáltató ismertette: 2013. május 31. napját követően a Tenkesvízből Baranya-Víz lett, Nehr Tibor pedig 2013. júniusától az integrálódott gazdasági társaságok műszaki igazgatójaként tevékenykedett tovább. Jelenleg a cég termelő és szolgáltató tevékenységét irányítja, felelős az ehhez szükséges műszaki és gazdasági feltételek biztosításáért.

 

A Baranya-Víz megfogalmazása szerint innovatív ötleteivel és azok megvalósításával nagymértékben hozzájárul a cég zökkenőmentes működéséhez. Munkavégzésére a szakmai hozzáértés, precizitás, lelkiismeretesség és segítőkészség jellemző.