Kutyafuttatóval kapcsolatban mondhatja el a véleményét

Életmód - szerző: HH

A város pénzügyi és városfejlesztési bizottságának legutóbbi ülésén Görföl Róbert külsős tag vetette fel a gondolatot, hogy jelentős társadalmi igény megléte esetén érdemes lenne megvizsgálni Harkány belterületén kutyafuttató létesítésének lehetőségét.

 

A három lehetséges helyszín valamely részén – arborétum, Terehegy vagy a Kresz park – adódó lehetőségről most bárki elmondhatja véleményét egy online formon keresztül, melyet ide kattintva érhet el.

 

Az előzetes közterületi helyszínjavaslatok olyan szempontok alapján terültek meghatározásra, hogy azok ne érintsék a város pályázati vagy fürdőfejlesztési terveit, ne legyenek közvetlen lakóházak mellett és legyen a közelben árnyékot is adó növényzet.

 

A válaszadásra anonim módon van lehetőség, de a szavazatok hitelessége érdekében, valamint a későbbi tájékoztatás lehetősége miatt a kitöltéshez mindenképpen szükség van egy valós e-mail cím megadására.

 

A vélemények és a felmérés eredménye természetesen senkit sem kötelez semmire, de a város képviselő-testülete elé kerül, és iránymutatás lehet az esetleges beruházás esetén.

 

 

 


A Facebook gombja működik ugyan, de az uniós szabályok miatt nem, vagy csak nagyon ritkán tárolja a megosztások számát.