Lángol egy bolt, a tető és a szomszéd udvarban álló teherautó is Pécsen

Baranya - szerző: HH

 FRISSÜLT  Teljes egészében lángokban áll egy húsbolt Pécsen, a Táncsics Mihály utcában. A tűz a tetőszerkezetre is átterjedt, valamint a szomszédos üzlet udvarán álló kisteherautó is lángol.

 

 

A pécsi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett három vízsugárral oltják a lángokat. Cikkünk frissül.

 

 FRISS  Körülhatárolták a tüzet, melyben egy üzlethelyiség mögötti egyszintes lakrész teteje, mellette egy féltető, egy garázs és egy kisbusz égett. A szomszédos üzlet tetejére és belső terére, valamint az érintett üzlet belső részére végül nem terjedtek át a lángok, tetejét azonban megbontották a tűzoltók. Elhúzódó utómunkálatokra készülnek, amelyhez a pécsi és a palkonyai önkéntes tűzoltók is a helyszínre indultak. A bolt mögötti lakrészben hárman éltek, lakosságvédelmi intézkedés keretében máshol kapnak elszállásolást.

 

 0-24h  Ha ön is lát valamit, írjon a Facebookon, levelét és fényképeit az info@harkanyihirek.hu címen is várjuk. Adatait minden esetben bizalmasan kezeljük. Névtelen üzenetet ezen az oldalon küldhet.