Legyen 2024 is a zöld projektek éve!

Helyi - szerző: |X|

A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) különösen fontosnak tartja, hogy a jövő generációjának egy élhetőbb, zöldebb világot hagyjon örökségül. Azt, hogy hozzájáruljon azokhoz a kezdeményezésekhez, amelyekkel ezt lehetővé teszik. Éppen ezért idén is meghirdeti az immár hagyománnyá vált Zöld Megoldás-pályázatot a baranyai és a váci régióban!

 

 

A pályázat változatlanul a környezetvédelem köré épül: a DDC olyan projektelképzeléseket vár, amelyek segítenek előbbre lépni a fenntarthatóság útján, és elhoznak egy olyan életet, ahol a természet szeretete és közelsége a mindennapok része. Az elmúlt évek sikerei és a beérkezett kiváló pályázatok arra ösztönözték a vállalatot, hogy 2023-ban is meghirdesse a Zöld Megoldás-pályázatot, támogatva ezzel a további „zöld” kezdeményezések megvalósítását.

 

 

A vállalat idén is 3-3 millió forint támogatást nyújt mind beremendi, mind pedig a váci térségében, valamint további 1,5 millió forintot a pécsi kisrégióban.

 

A pályázatok elbírálását a 2023/24-es időszak során is elismert, szakértőkből álló Bizottság végzi, akik megvizsgálják az ötletek kreativitását és azok fenntarthatóságot elősegítő jellegét.

 

Sőt, ahogy a korábbi években, úgy idén is lehetőséget biztosítanak a pályázóknak arra, hogy a váci és a baranyai régió támogató szakértőjével konzultáljanak az elképzelésekről!

 

A jelentkezők pályázatukat 2023. szeptember 4. és december 1. között adhatják le, amelyről további információ a vállalat honlapján megtekinthető!