Már elérhető a harkányi GLS automata

Helyi - szerző: HH

A nap 24 órájában elérhető a harkányi GLS automata. A csomagátvételhez és feladáshoz egyaránt használható fiókok a központi buszállomáson kaptak helyet.

 

GLS automata Harkányban

 

Mint a szállítmányozási vállalat korábban közölte az Új Harkányi Hírekkel, a csomagautomata az átlagtól nagyobb kapacitással, 93 rekesszel rendelkezik. A csomagpont telítettségét folyamatosan nyomon követik majd és amennyiben szükségesnek látják, újabbat helyeznek ki.

 

A kihelyezésre kerülő GLS automata 0-24 órában elérhető annak érdekében, hogy munkába menet kora reggel vagy akár hazafelé késő este is könnyen át lehessen venni és fel lehessen adni a csomagokat. Fontos továbbá, hogy az automatában 7 napig tárolják az átvételre váró küldeményeket azzal a céllal, hogy a címzetteknek biztosan legyen ideje átvenni azt.

 

A csomag feladása 1.840 forinttól kezdődik, amiért egy 35 centiméteres pakkot visznek át a megjelölt automatába, míg a legfeljebb 3 méteres körmérettel bíró csomag továbbításáért 3.490 forintot kell fizetni. Ugyanezeket címre 2.180 és 3.830 forintért továbbítják.