Mesebeli gólszám a rangadón

Életmód - szerző: Kótány Jenő

Egy egyes félidőt követően 5:2 arányban maradt alul Harkány labdarúgó csapata a listavezető Ócsárd együttesével szemben a megye II-es bajnokság hétvégi fordulójának rangadóján. A mérkőzés – amelyre több mint 120 néző volt kíváncsi – képe alapján a vendéglátók joggal szerezték meg a három pontot.

 

 

A látottak alapján a dobogó első két fokán tanyázó gárda közül ezúttal az ócsárdi csapat akarta jobban a győzelmet, a vendégek túl azon, hogy több száz százalékos helyzetüket sem tudták kihasználni, a játék során rendkívül enerváltan, mindenféle motiváció nélkül mozogtak. Őszintén szólva a mérkőzés harkányi részről olyan képet mutatott, mintha a játékosok a meccs előtt egy delejes legénybúcsún vettek volna részt, amelyből az ébredés olykor már a ceremónia utáni időre esik. Ezt jelezte az is, hogy a második félidő elején két „ajtó-ablak” helyzetet is elpuskáztak a fürdőváros játékosai, s bár a hálóban kikötő labdák nem éppen akciódús jelenetekből fakadtak, a hazaiak negyedik gólját még a szép számmal a mérkőzésre kilátogató harkányi szurkolók is megtapsolták…

 

A száraz tények: Szabó Zsolt (2), Horváth György, Lukács Gergő, Grunda Krisztián, illetve Vég József és Sipos Gábor talált ezúttal kapuba, Ócsárd a mostani győzelmével 9 pontos előnnyel vezeti a tabellát Harkány előtt. A csapat remélhetően a soron következő hazai derbin kiköszörüli a csorbát a szomszédvár Drávaszabolcs elleni összecsapáson.