Mikulás Kupa versenykiírása

Helyi - szerző: Kacsúr Tamás

LABDARÚGÁS | Mikulás Kupa versenykiírása

Kupa célja: Versenyzési lehetőség biztosítása, a későbbi tornákra való felkészülés biztosítása.

Rendező: Harkány Sportcsarnok

Kupa helye, ideje: Harkány Sportcsarnok, 2012. 12. 01-02.

Lebonyolítás rendje: A négyes csoportokba beosztott csapatok körmérkőzést vívnak. A csoportokból 2-2 csapat jut tovább. A tornán maximálisan 16 csapat nevezését fogadjuk el. 16-nál kevesebb csapat nevezése esetén esetlegesen a harmadik helyezettek is továbbjuthatnak. A csoportmérkőzések során az alábbiak szerint dől el a csapatok sorrendje:

– szerzett pont
– egymás elleni eredmény
– gólkülönbség
– több rúgott gól
– sorsolás

Szabályok: Hazaadásnál a kapus nem veheti fel a labdát, ha mégis megteszi, szabadrúgás következik. Kapusról az alapvonalon kívülre kerülő labdát mindig szögletrúgás követi. Hazadobott partrúgást a kapus nem foghatja meg. Oldalbedobás esetén: bedobást és rúgást is lehet alkalmazni. Becsúszószerelés nincs. A pályán 1 kapus és 5 mezőnyjátékos tartózkodhat. A mennyezetről a pályára visszajövő labda játékban marad. A kispadon a kupára benevezett játékosokon kívül két vezető tartózkodhat. Bemelegítés a kapu mögött.

A mérkőzések csak 1 x 25 percesek térfélcsere nélkül. Várakozási idő nincs, a kiírás értelmében folyamatosan egymást követve megy a játék. A vétlen csapat 3:0 gólaránnyal kapja a pontot. További szabályok megegyeznek a kispályás szabályokkal, minden egyéb helyzetben a versenybíróság fenntartja a döntés jogát.

Díjazás: A torna első három helyezettje serlegdíjazásban, míg a legjobb kapus, legjobb mezőnyjátékos és a gólkirály különdíjazásban részesül.

Nevezés: Nevezési díj: 15.000. Ft csapatonként. (Előleg: 5.000.- Ft)
Nevezni a nevezési díj befizetésével, érdeklődni az alábbi telefonszámon vagy személyesen a sportcsarnokban lehet:

További információk, nevezés:

Körmendi Attila: 06/20/249-6636
Gellén Antal: 06/20/661-2654